Vi söker psykolog

Vi växer och söker fler psykologer.

Kognitiva Teamet Rehab, arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting och bedriver hälso- och sjukvård inom vårdvalet för Multimodal rehabilitering vid långvarig smärta och/eller utmattningssyndrom (MMR2).

Kognitiva Teamet är bolag som idag är en av Stockholms främsta privata vårdbolag inom behandling av psykisk ohälsa och rehabilitering. Vår arbetskultur präglas av engagemang, prestigelöshet, effektivitet och korta beslutsvägar. Vi erbjuder dig trevliga kollegor, förmånliga villkor och möjligheten att utvecklas på jobbet. Vi har över 90% nöjda patienter och söker nu dig som vill vara med och fortsätta förbättra verksamheten.

I rollen som psykolog hos Kognitiva Teamet Rehab arbetar du i ett multimodalt team bestående av psykologer, läkare och sjukgymnaster/fysioterapeuter. Dina primära arbetsuppgifter är att bedöma och behandla patienter med utmattningssyndrom och kronisk långvarig smärta. Arbetsuppgifterna präglas av variation och består av bl.a. föreläsningar, individuella besök, videobesök, teambesök och gruppbehandlingar. Vi arbetar även med mindfulnessgrupper samt rehabmöten med arbetsgivare. Sedvanlig journalföring ingår även i arbetsuppgifterna. Du kommer ingå i ett engagerat och drivet team med psykologer som leds och coachas av en teamleader.

Tjänsten är heltid eller minst 80 procent.

Hos oss får du generös tjänstepension, friskvårdsbidrag, fri tillgång till gym samt regelbundna personalaktiviteter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi finns i Enskede, t-bana Skogskyrkogården.

Ansökan sker via e-post till jobb@ktrehab.se. Märk din ansökan med ”psykolog” i ämnesraden.

Läs mer om tjänsten på platsbanken.

Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Omväxlande arbete för psykologer

Kognitiva Teamet Rehab (KTR) rehabiliterar patienter med utmattningssyndrom och långvarig smärta. Det är en omväxlande och bred verksamhet där psykologerna får chansen att vara en del i mottagningens utveckling och tillväxt.

Eila Brandeker Hausmann är legitimerad psykolog och teamledare på Kognitiva Teamet Rehab. Hon har arbetat på mottagningen sedan uppstarten 2015 och betonar att det verkligen har varit roligt att få vara en del av verksamhetens utformning och utveckling.
– Vi har vuxit mycket sedan starten och gör det fortfarande. Den tillväxten hanterar vi gemensamt, så alla är delaktiga i arbetet med att bygga verksamheten. Det finns en stor öppenhet för initiativ och förbättringsförslag från medarbetarna och den lyhörda stämningen skapar en positiv grund för både patienter och medarbetare redan från första kontakten. Det förstärks också av de nära samarbeten vi har inom teamet, med bland annat fysioterapeuter, läkare och arbetsterapeuter, säger hon…

Läs hela artikeln om oss  i Karriärpsykolog, klicka här