10/7 till 28/7 har mottagningen stängt. Vi fortsätter ta emot remisser under denna period. Du når oss även via 1177. Glad sommar!

Egenremiss – Utmattningssyndrom

Misstänker du att du drabbats av utmattningssyndrom? Anmäl dig till vår mottagning genom att skicka in en egenremiss för utmattningssyndrom. Du kan själv söka dig till vår mottagning, utan remiss. Fyll i formuläret och skicka in det till oss. Uppgifterna krypteras när formuläret skickas iväg, och kan inte läsas av någon obehörig. Du kan också göra din egenanmälan via 1177.se. Varmt välkommen att skicka in din egenremiss till vår mottagning i Stockholm!

Din egenremiss för utmattningssyndrom granskas av psykolog/specialistläkare som bedömer om vi kan hjälpa dig. Efter bedömningen kan du bli kallad (per brev) för ett mottagningsbesök, alternativt få ett skriftligt svar där vi hänvisar till annan vårdgivare.

För att utesluta att dina symtom kan påverkas av eventuell kroppslig ohälsa kan det vara bra att parallellt med att du skickar denna egenanmälan även kontakta vårdcentralen för en läkarundersökning och ställningstagande till blodprovstagning om det var länge sedan du gjorde sådan. Då kan vi i vården hjälpas åt att optimera dina förutsättningar för en god återhämtning!

Skriv ut egenanmälan

Du kan även ladda ner egenanmälan i PDF-format och skriva ut om du hellre vill fylla i den för hand. Skicka sedan egenanmälan med post till Kognitiva Teamet Rehab Sandsborgsvägen 50, 122 33 Enskede

Egenanmälan via 1177

Du kan även göra digital egenanmälan via 1177. Tryck på knappen nedan och identifiera dig med BankID.

Inloggningsida för Smärtrehab