Fredagen 19 maj har mottagningen stängt på grund av klämdag. Du når oss via 1177!

Utmattning – anmäl dig här

Du kan själv söka dig till vår mottagning, utan remiss. Fyll i formuläret och skicka in det till oss. Uppgifterna krypteras när formuläret skickas iväg, och kan inte läsas av någon obehörig. Du kan också göra din anmälan via 1177.se.

Din remiss granskas av psykolog/specialistläkare som bedömer om vi kan hjälpa dig. Efter bedömningen kan du bli kallad (per brev) för ett mottagningsbesök, alternativt få ett skriftligt svar där vi hänvisar till annan vårdgivare.

För att utesluta att dina symtom kan påverkas av eventuell kroppslig ohälsa kan det vara bra att parallellt med att du skickar denna egenanmälan även kontakta vårdcentralen för en läkarundersökning och ställningstagande till blodprovstagning om det var länge sedan du gjorde sådan. Då kan vi i vården hjälpas åt att optimera dina förutsättningar för en god återhämtning!

Skriv ut egenanmälan

Du kan även ladda ner egenanmälan i PDF-format och skriva ut om du hellre vill fylla i den för hand. Skicka sedan egenanmälan med post till Kognitiva Teamet Rehab Sandsborgsvägen 50, 122 33 Enskede

Egenanmälan via 1177

Du kan även göra digital egenanmälan via 1177. Tryck på knappen nedan och identifiera dig med BankID.

Inloggningsida för Smärtrehab