10/7 till 28/7 har mottagningen stängt. Vi fortsätter ta emot remisser under denna period. Du når oss även via 1177. Glad sommar!

Utmattningssyndrom – Berättelser från patienter

Här kan du ta del av berättelser om utmattningssyndrom från patienter som har genomgått behandling hos oss. Här får du en unik inblick i deras erfarenheter, utmaningar och framsteg under rehabiliteringsprocessen. Dessa berättelser ger dig inte bara en förståelse för hur utmattningssyndrom kan påverka olika individer, utan ger också en känsla av hopp och inspiration för dig som kämpar med liknande utmaningar. 

Patientberättelse, Erik, 58, utmattningspatient

– Då hände något i kroppen. Då blev jag glad. Livet blev roligt igen…

Patientberättelse, Tara, 56, utmattningspatient

– Att behandlas i grupp gjorde att jag förstod att jag inte var ensam. Det fanns också de som hade det värre än jag.

Så här tyckte några patienter om sin rehab

Har varit en otroligt värdefull tid för mig. Hade aldrig klarat detta arbete på egen hand. Känns lite oroligt nu när jag skall stå på egna ben. Värdefullt att ha tillgång till programmet i 1 år. Kommer att fortsätta att dagligen påminna mig och använda mig utav Mindfulness och medicinsk yoga.”

Fantastiskt multimodal rehab med engagerad personal med ett förstående bemötande. Mycket bra helhetsgrepp på behandlingen med fokus på både individ, grupp, anhöriga och arbetsplats. Uppskattade särskilt att man fick lära sig om fysiologin bakom sjukdomen vilket bidrog till en förståelse för sjukdomsförloppet och varför symtomen är som de är.”

Rehabmötena var mycket hjälp för mig. förstod varför man mått så dåligt
och att man är inte ensam. Bra information om hur viktigt det är med återhämtning. Har varit så bra!”

Man blir mottagen efter individen och dennes problem och att de är inte ens fel att man hamnat i denna situation. Får tillbaks självkänslan som människa..”

Väldigt nöjd med bemötandet och med arbetssättet. Kommer absolut att rekommendera detta till andra med liknande problem.”

Vill bara säga: Stort tack till er alla (inkl. administrativ personal),
det ni gör är så stort och 
vackert. Tack!”

Inloggningsida för Smärtrehab